Nike Air Max

Cutting 
Vad 鋜 cutting?Air Max 90 Dam Rea,Nike Air Max 2012 SverigeBAKGRUND: Militära jet stridspiloter utsätts för acceleration (+ G (z)) krafter som eventuellt påverkar olika hjärtparametrar. Flera tidigare studier har utvärderat effekten av exponering för accelerationskrafter på hjärt morfologi och funktion, men dessa studier inte var blivande och var antingen baserade på små prover Air Max 90 Dam Rea eller jämfört jet stridspiloter Nike Air Max 2012 Sverige med piloter med låg prestanda flygplan. Syftet med denna studie var att utvärdera effekten av accelerationskrafter på hjärt morfologiska förändringar i jet fighter pilots.METHODS: Rutin ekokardiografi har utförts för jet stridspiloter sedan 2003. Medicinska register över alla militära jet stridspiloter som genomgick ekokardiografi efter 2003 var efterhand utvärderas. Av dem var alla jet stridspiloter som genomgick ytterligare en ekokardiografi före 2003 identifierats. Ekokardiografiska parametrar registrerades med hjälp av M-mode och inkluderade vänsterkammardiameter i slutet systole och slutdiastole, skiljeväggen mellan kamrarna tjocklek, tjockleken på den bakre väggen, aortaroten diameter och aortaventilöppning, diameter av vänster förmak och vänster kammare massa. Journaler för de ämnen utvärderades med avseende på utveckling av skadliga events.RESULTS: Det fanns 72 patienter som genomgick 2 ekokardiografiska undersökningar med en genomsnittlig uppföljningsperiod på 8,92 år. Ämnen var 18-50 år gamla vid tiden för den första ekokardiografisk undersökning. Alla parametrar utvärderas av M-mode förändrades inte signifikant från baslinjen undersökningen. Inga biverkningar inträffade under uppföljnings period.DISCUSSION: Resultat av denna studie tyder på att exponering för accelerationskrafter inte är kopplat till hjärt och aorta morfologiska förändringar.

 

Material f鰎 nedladdning

» NCHA Domarkort
» Cutting Fundamentals

Air Max Thea Blue,Nike Air Max 2014 Pris
Air Max 2013 Sverige,Billiga Nike Air Max 90 Herr
Nike Air Max Sverige Online,Nike Air Max Sverige
Nike Air Max Dam Rea,Nike Air Max 1 Leopard
Nike Air Max Skor Damskor,Rea På Air Max
Nike Air Skor Online,Nike Air Max 95